Splavarenja som Waters

Som ribolov je veliki štrajk među svim vrstama ribolovce jednostavno zato što nudi fantastičan užitak i uzbuđenje. Za mnoge mnogo godina, ova vrsta ribe je pružanje težak sport na svojim lovcima, a smatra se da je nagrada ulov jednostavno zbog same veličine. Postoje brojne klasifikacije soma i svaka vrsta ima karakterističan kvalitete koje ga čine različiti od svojih rođaka. Jedan od najučinkovitijih načina za snimanje ovog diva ribe je pomoću catfishing platformama.

Mogao sam biti poznat kao zadatak za još napomenuti ovo, da nije bilo za zbunjena gleda “daters ‘” lica kao da su bili prisiljeni ponoviti isto pitanje – “Što ćete učiniti” Mogao sam vidjeti po natjecatelja količini 3 su bili počinju da se malo zanijemio, a ako gospodin ili preskočiti Nevjerojatan je došao zajedno uskoro apsolutno ništa se spremao ih probuditi iz njihovog sanjarenja. Nakon nekog vremena sam buljila u nadi da će Magic štrajk, da je kemija instant privlačnosti ili, bolje, obožavam na početnu očima. To je samo još jedan momak u polo majicu i kaki hlače.

Koristite Light Line – Mnogi pastrva ribari (pogotovo početnici) koristiti za ribolov liniju koja je u potpunosti preteško. Ja osobno koristiti 4 £ ček za sve moje trouth ribolov. £ 6 test je servisirati te, ali bilo linije teže od toga je vjerojatno overkill u većini trouth ribolov scenarija. Dno crta, kada je u pitanju ribolov pastrve je to; lakši je vaša linija je puno više ugriza svoje će doći, to je kao jednostavan kao taj.

Ako ste u ribolov ipak vode nego pokušati to: Kravata kuka na lidera o osamnaest centimetara od kraja vašeg linije, a zatim vezati pola unca lopte sinkera na kraju linije. Ako ste to učiniti na taj način što će održavati mamac na nogu ili tako s dna i dopustiti djelovanje valova pomaknuti mamac.

Jezera i stvoriti dobru kanala som ribolov. Kao i som koji nastanjuju rijeke, jezera-stan soma nisu ravnomjerno raspršena, ali se koncentrirati na pojedinim mjestima. Potoka koji priliv u višim krajevima jezera također imaju tendenciju da se usredotočite som, kao što se potopljeni izgradnje ove vrste drvne mase, rock zaštićena obala i pad-off. Najbolji usmjeravanje je da se pojavi na raznim staništima – više raznolika staništa, više povjerenja da je som.

Težina linije koristite treba i odgovarati kolut ste izabrali i biti dovoljno težak da ne razbiti ispod viška težine som. Možete eksperimentirati s različitim veličinama kako bi vidjeli što funkcionira najbolje.

Ove jednostavne, ali iznimno učinkovite pomoći će vam da imate puno puno više uspjeh na vaša rano proljeće pastrve ribolov izleta. I zapamtite: pastrve ribolov dobiva sve bolje i bolje kako vrijeme dalje zagrijavati sve do proljeća. Za one od nas koji vole loviti pastrve je vrijeme za ovu sezonu krenuti.