Informacije zahtijevaju od vas da prije polaska Flathead som ribolov

Jeste li ikada čuli za grappling za soma? To je tehnika koja je, umjesto sirove i to definitivno nije za svakoga, ali to je više dobro svidio nego što možda vjerujete.

Koristite Učinkovita kuka – Kada je u pitanju trouth ribolov vaše kuke su vrlo važne, kako svoju oštrinu i svoju dimenziju. Prije svega svoje obično žele koristiti udice koje su kao oštar kao izvedivo. To ukazuje na promjenu svoje kuke često ili ih oštrenje često. Mnoge ribe su “propustili” samo zbog dosadnih kuka. Zatim, mnogi pastrva ribari koristiti kuke koje su u potpunosti kao i velika. Dobar lijek za kuke koje su prevelika je skup banda kuke. Smjena kuke su samo par malih kuke vezan u tandemu, što omogućuje mnogo više sve-prirodni mamac prezentaciju.

Obično, kad sam postavio za ribu te polica, ja vodim svoj brod preko njih i izbaciti svoj marker plutaču točno gdje sam vidjeti ribu. Mali trik za korištenje svoje marker plutača je baciti svoj marker vjetar gdje ćete ribe. Ako padne marker ispravna na vrhu ribe, što će biti odbacujući i na kraju će ga premjestiti, a vjetar ti gura okolo. Ako ga baciti u vjetar od ribe, možete pokrenuti svoj trolling motora do njega, bez vjetra vas gura preko njega.

Jedna od fantastičnih pitanja o odlasku som ribolov u Sjevernoj Karolini je izbore koji su dostupni. Možete pronaći ove vrste u svim vrstama jezera, rijeke, jezera, akumulacije i potoka koji se nalazi svega kroz državu. Bez obzira na točno gdje živite ili gdje ste posjetiti u ovoj državi, vi ste sigurni da se naći veliki mjesto da ide som ribolov.

Zanimljivo je da se zna da je državna dokumenta za kanal som došao iz rijeke RAPPAHANNOCK i plava som je uhvaćen u Buggs Island Lake. Western Branch Reservoir je kuća državnog dokumenta za bijelu soma i državni dokument za ravnim som je izvukao iz OCCOQUAN Reservoir.

Muhe su općenito kategorizirati kao vlažne ili suhe muhe. Mokre mušice se koristi s ponderiranim linija koja vodi do njih potonuti pod vodom privući pastrve koja se drži u bazenima i drugim mjestima daljnje stas pitke vode. Break up shot također može koristiti kako bi dobili te slijeće na željenu dubinu za lijevanja ili trolling.

Ne ribolov pol je ukupno bez koluta. Postoji nekoliko različitih vrsta rola dostupni i 1 odaberete će se oslanjati prvenstveno o vrsti soma što su ribolov i onoga što vam se sviđa najbolje. Glavne vrste ribolovnih bubnju su letjeti kolut, kolut trolling, lijevanje kolut, vrti kolut i morska kolut. Svaki od njih će biti dobar izbor za soma ribolov.