Fly ribolov štuka

S gotovo 165 vrsta slatkovodnih smuđa je jedna od najzastupljenijih riba na raspolaganju i može se naći često u potocima i jezerima. Smuđ riba pronađena u jezerima su manje veličine u odnosu na one otkrivene u potocima i rijekama. Neki od tih tamne pruge, riba, žuto-zlato može razviti na oko 5 do dvanaest inča i može biti oko 4 £. Kad smuđ riba bjesnilo, oni mogu ispasti da se lak plijen, a može biti uhvaćen lako. Jedan od najvažnijih ribarskih prijedloga iz smuđa je znati svoju točnu stanište i vrste zupčanika potrebne da ih uhvatiti. Najbolji komponenta je da ne trebate skupe opreme kako bi ih početi snimanje. Ovdje su neke prijedloge koji, ako se koristi, može dati dobar meč. Mnogo više informacija o ribolovu.

Iako bilo bi privukli da je uglavnom koristi za bluegill i drugi panfish će raditi lijepo za smuđa, smuđ su manje vjerojatno od drugih panfish pogoditi mami da su veliki. Leadhead Šablone su popularan izbor za smuđa ribolov. Ove Šablone mogu upotpunjuju s kratkim kovrčave repovima, umjetnih crve, ili drugih malih izbora. Ribar slijedila smuđ trebali ponijeti izbor boja mami i održavati ih mijenja sve boje otkrio da smuđ se udarajući.

Jeste li u bilo kojem trenutku prestao razmišljati o tome kako je jednostavno napraviti svoje vlastite drvene ribolov mami? Počela sam izvodeći ga kao školarac, bez smjera, petljaju u moje oci radionici dok sam stvorio nešto što bi funkcionirati. U ovim vremenima moji drveni mami nisu bili prilično kao i one u koštac dućan, ali oni su svaki malo kao učinkovit, pa i više.

Općenito, mrijeste rok za proljeće Pike ribolov ne daje velike hvata na sve. Ženka štuka neće ugristi. Mužjaci će komad, isporučuje se stvarno kupanje oko čekanja za žensko. Čak i tada, ugrizi su rijetki, a tu je dugo vrijeme čekanja između zalogaja. Bolje je pričekati do nakon mrijesta dobiti puno bolje Pike hvata. Mrijest obično završi krajem travnja u SAD-u, a tek u svibnju i lipnju u Kanadi. To je zato što se sporije početi na proljeće još sjever.

Velik dio vremena, uzbuđenje traži preko našeg trezvenog razmišljanja, a mi samo izletjeti za napraviti, a da biste dobili ono što mislimo da je bitno za naše novootkrivene hobi. Čini se da je glavni razlog da pojedinci dati u nakon nekoliko mjeseci posjedovanje jegulja ribolov akvarij. Počinju se razumijevanje uz apsolutno ništa, ali s obzirom da ne čine razliku. U drugim izrazima imaju “Ja ću otkriti što sam ići zajedno” vrsta mentaliteta.

Povećajte svoju pitku vodu. Provjerite sigurni da će biti ne overfilling spremnik jer to može dovesti do velikog nereda. To je obično najbolje da ode obično oko dva centimetra u početnom položaju na spremniku. Naknadno, da ćete želite uključiti vaše biljke. Treba da želite dati najbolji mogući ugođaj za ribe, da ćete želite boraviti vegetacije, za razliku od onih plastičnih, a vi ćete morati u UN-saksiji vrste. Vozite neke stijene preko osnutka vegetacije dok ne mogu stajati na njihov osobni.

Dakle, ako ste s obzirom na dobivanje na pokretanje slatkovodne ribe akvarij onda ne bi mogao napraviti puno bolji izbor. To je zabavno, to je zahvalno i to je uzbudljivo svaki radni dan. Nećete požaliti, a vi ćete imati nove ribu prijatelje da govori. I nemojte reći da ne želi razgovarati s njima ‘cos hoćete.